Report

První adventní neděle šelmám nepřála. Hattrickem je srazil brněnský Moses

Liberec — Vstup do nového měsíce nevyšel Tygrům podle představ. Na vině byla nezvládnutá první třetina, ve které Tygři po sedmi minutách ztráceli už tři branky. Jedinou libereckou trefu večera zaznamenal Ronald Knot.

První třetina nezačala pro Tygry optimálně. Už po šestadvaceti vteřinách přesně zakončoval Lukáš Kaňák, když zužitkoval přesnou nahrávku Jakuba Fleka. Chvíli na to pak uklidil poskakující kotouč v brankovišti Stephen Moses a po jeho druhé trefě, která přišla za tři minuty, už na výsledkové tabuli svítil stav 0:3 v neprospěch šelem.

Naději Tygrům v polovině zápasu vykřesal Ronald Knot, když dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Za čtyřicet vteřin ale v obrat doufající diváky zpražil Daniel Gazda, který zkompletoval Kohoutovu únikovou akci. Tuto trefu se pokoušel liberecký trenérský štáb zvrátit trenérskou výzvou, bohužel však neúspěšně. Díky přesilovce pět na tři tak mohl znovu udeřit právě Daniel Gazda, který stál na konci přesné kombinace. A aby toho nebylo málo, devatenáct vteřin po tomto gólu skóroval Stephen Moses, jenž zkompletoval hattrick.

Ronald Knot o duelu s Kometou
Po třech minutách jsme prohrávali už o tři góly, a to není ideální. Hned to samozřejmě nahlodá psychiku. Tohle se nám nemůže stávat, speciálně v takových zápasech jako byl ten proti Kometě. Měli jsme dost času se na to připravit.

Po šesté brance Komety se do branky dostal Lukáš Pařík. Ten už sice žádný další puk za svá záda nepustil, podobně si ale vedl i Štěpán Lukeš v protějším brankovišti. Po šedesáti minutách tedy skončilo utkání za stavu 6:1 ve prospěch hostujícího týmu.

Trainerstimmen

Filip Pešán
Bílí Tygři Liberec
„Vstoupili jsme hrozně špatně do zápasu. Už ve čtvrté minutě jsme prohrávali o dvě branky. Vůbec jsme se nedokázali vyrovnat Kometě v organizovanosti hry, v dovednostech a ve zkušenosti. Všechno, co jsme v utkání udělali, mělo úplně opačný efekt."
Jiří Oťoupalík
HC Kometa Brno
„Měli jsme dobrý vstup do zápasu, dali jsme brzkou první branku a také rychle vedli 3:0. Udržovali jsme si po celou dobu utkání dostatečný náskok. Hráli jsme velice dobře, předvedli jsme zodpovědný výkon, za což jsme rádi. Zvlášť bych vyzvedl Štěpána Lukeše, jenž šance, které Liberečtí měli, s přehledem zlikvidoval. "

Photos

Unsere Partner

Generlapartner
Generlapartner